Ändrade öppettider Asklöfs Våren 2020!

Bästa kunder och samarbetspartners!

Corona viruset – Covid 19 påverkar oss!

Vi har beslutat att förändra våra öppettider från och med 1 April 2020 och framåt.

Det kommer vara öppet som vanligt Tisdag, Onsdag och Torsdag mellan kl 0800-1600 med lunchstängt 1230-1330.

Helt stängt måndagar och fredagar tills vidare. Vid bokad överenskommen tid så kommer vi ha möten alla dagar och eventuellt andra tider.

Vi gör det för både vår och Er skull.

Så länge vi kan och får av myndigheterna kommer vi ha fysiska möten. Vi gör allt för att hjälpa Er som behöver vår vanliga hjälp men även Er som behöver lite extra hjälp. Det finns olika hjälp för många av oss småföretagare, tveka inte att kontakta oss.

Vi följer noga folkhälsomyndighetens och andra myndigheters råd och beslut. Vi vill även informera att vi är extra noga med renligheten, vi städar oftare, håller längre avstånd, vi är extra noga med vår egen hygien, och vi spritar av kontaktytor dagligen. Allt för att minimera eventuell smittspridning.

Mycket kan klaras av per telefon och mail. Som vanligt så har vi vår brevlåda där Ni alltid kan lämna in brev/papper dygnet runt. Om Ni vill lämna in pärmar eller om Ni är oroliga för att komma in så ringer Ni bara så kommer vi ut och hämtar Era papper/pärmar.

Även vår bemanning kommer vara lite begränsad under en period framöver. Vi kommer ta emot kundbesök men för att Ni skall vara säkra att få träffa Er kontaktperson hos oss boka en tid. All personal kommer inte heller jobba samtidigt. Personalen kommer även att arbeta lite mer hemifrån under denna period. Vi tror att vi kan klara av denna speciella period också, förhoppningsvis med så lite störningar för Er som möjligt.

Var rädda om Er och ta hand om Er. Hälsningar från oss alla på Asklöfs.

Dimitrios ”Mitte”, Jenny, Anna, Malin, Evelina och Stefan.

Linköping 2020-03-31

Asklöfs Affärs- & Revisionsbyrå AB

Srf Auktoriserad Redovisningsbyrå