Välkommen till Asklöfs Affärs- & Revisionbyrå AB EST.1978

Sample image

Asklöfs erbjuder kundanpassade lösningar inom administration och redovisningsområdet. Sedan 2017 jobbar vi molnbaserat i Fortnox.

Personlig service gör att vi effektivt och flexibelt kan tillgodose alla våra kunders önskemål.

Vi är 7 st medarbetare som ser till att Ni får marknadens bästa service. 2 st med över 30 års och 1 st med över 20 års branschvana.

Sedan 2009 så är vi även auktoriserade redovisningskonsulter SRF.

Vårt kunnande, Er trygghet.

Oroliga tider - Covid 19 påverkar oss alla!

Bästa kund!

Covid 19 är här men vi är nog bara i början. Vi kommer alla att bli påverkade av detta antingen direkt eller indirekt. Vi har redan fått många oroliga samtal kring detta. Det vi kan hjälpa Er med är en del praktiska förehavanden gällande korttidspermitteringar, sänka F-skatter mm. Dessa åtgärder är det vi kan göra nu i dagsläget. Mycket händer nu på kort tid och vi följer givetvis det myndigheterna skriver, beslutar och det som påverkar alla företagare. Fortfarande vet vi inte vad effekterna blir varken på kort eller lång sikt, så viss tålamod bör man nog ha. Lite allmänt bör man nog tänka till lite främst det man kortsiktigt kan göra själv. Till exempel gällande vissa kostnader och investeringar som inte är nödvändiga. Vi hjälper Er gärna och tveka inte att kontakta oss, alla har olika förutsättningar och behov. Var rädda om Er och ta hand om Er. Välkomna att kontakta oss. Linköping 2020-03-19.

Redovisningskonsult

En redovisningskonsult är en person som självständigt biträder externa uppdragsgivare med redovisningstjänster och rådgivning. Omfattningen av arbetsuppgifterna kan varieria från att biträda ett större eller mindre företag med delar av till exempel bokföringen till att sköta all löpande redovisning, upprätta bokslut, årsredovisning, deklaration och hantera kontakter med myndigheter.

AAA

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Viktiga länkar

Besökare

Vi har 332 besökare och inga medlemmar online

Du är här: Startsida Information Oroliga tider - Covid 19 påverkar oss alla!