GDPR integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss och vi tar vårt ansvar för säkerheten för dina personuppgifter på mycket stort allvar. Vi åtar oss att skydda dina personuppgifter och att vara transparenta avseende de uppgifter vi samlar in om dig och vad vi gör med dem.

I syfte att återspegla de senaste ändringarna i dataskyddslagen och vårt åtagande om transparens har vi uppdaterat vår integritetspolicy. Vi förstår att det krävs stort förtroende från din sida när du anlitar Asklöfs och detta förtroende är mycket viktigt för oss. Om du vill ta reda på mer rekommenderar vi att du läser vår integritetspolicy.

Den 25:e maj inträder, som du kanske vet, en ny dataskyddslag i hela Europa, kallad GDPR (General Data Protection Regulation) eller på svenska Datasäkerhets-förordningen. Med anledning av detta vill vi upplysa dig, som befintligt eller tidigare kund hos oss, om vilken typ av information rörande dig/ditt företag som sparas i våra system.

Dina uppgifter – såsom namn, e-postadress, adress, telefonnummer och person-/organisationsnummer finns tryggt förvarade i vårt system, och lagras där i upp till max 10 år efter senast avslutade uppdrag. Detta för att på smidigast möjliga sätt kunna fullfölja och upprätthålla kraven som finns på oss från lagstiftaren gällande sparande och framtagning av uppgifter.

Du hittar mer djupgående information kring våra rutiner för informationsinsamling och hanteringen av dina personuppgifter, i vår integritetspolicy.

Det är Asklöfs Affärs- & Revisionsbyrå AB, org nr 556198-4211 med adress Lindengatan 1 C, 582 53 Linköping som är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter. För de kunder som det krävs så har Asklöfs även ett Personuppgiftsbiträdesavtal, som kompletterar uppdragsavtalet, mellan parterna. Även det för att Asklöfs skall kunna arbeta effektivt och kunna fullfölja våra åtaganden.

Vill du veta vilka uppgifter vi sparat om just dig, eller vill du att vi raderar alla personuppgifter rörande dig/ditt företag, eller erhålla Asklöfs integritetspolicy. 

Kontakta då vår DPO, (Data Protection Officer, Dimitrios Siapkas) på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Linköping 2018-05-22.