Välkommen till Asklöfs Affärs- & Revisionbyrå AB EST.1978

Sample image

Asklöfs erbjuder kundanpassade lösningar inom administration och redovisningsområdet. Sedan 2017 jobbar vi molnbaserat i Fortnox.

Personlig service gör att vi effektivt och flexibelt kan tillgodose alla våra kunders önskemål.

Vi är 7 st medarbetare som ser till att Ni får marknadens bästa service. 2 st med över 30 års och 1 st med över 20 års branschvana.

Sedan 2009 så är vi även auktoriserade redovisningskonsulter SRF.

Vårt kunnande, Er trygghet.

Midsommar 2016

Midsommar2016

Vi på Asklöfs vill passa på att önska alla en trevlig Midsommar och bra sommar!

Det börjar även närma sig semestertider, under veckorna 28-30, från 11e Juli till 31e Juli kommer det att vara lägre bemanning och ibland även ingen på kontoret. Vill Ni vara säkra på att någon är på plats så ring innan Ni åker till kontoret. Vill man bara lämna papper så går det alltid att lämna in papper i vår brevlåda dygnet runt, året runt. Om något akut eller viktigt uppstår så är det bästa att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så kontaktar vi Er inom några dagar. Då bemanningen är låg under denna period så kommer det att ta längre tid innan vi kan besvara Era mail. Bra om Ni kommer in med Era papper i god tid, det underlättar mycket för oss och Ni får en bättre service. Ha en riktigt bra sommar! 2016-06-23. 

 

Redovisningskonsult

En redovisningskonsult är en person som självständigt biträder externa uppdragsgivare med redovisningstjänster och rådgivning. Omfattningen av arbetsuppgifterna kan varieria från att biträda ett större eller mindre företag med delar av till exempel bokföringen till att sköta all löpande redovisning, upprätta bokslut, årsredovisning, deklaration och hantera kontakter med myndigheter.

AAA

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Viktiga länkar

Besökare

Vi har 63 besökare och inga medlemmar online

Du är här: Startsida Information Midsommar 2016